McDonalds blev det...

...och vi hyllade begynnelsen med en "1955 burger", go mad o myed mad o mad i rättan tid!


Söndag kväll, igen!

Helgen har innefattat lite olika aktiviteter. Vi började lördagen med sovmorgon och var sen aktiva i trädgården några timmar, inte för det syns så mycket men det känns i kroppen!
Sen bar det av mot Hornbach och det blev en blodig historia (kolla Jonas skjorta);

Det är inte någon av oss som skadat sig utan vi upptäckte en granne som gått omkull utanför sin ytterdörr, 94 år tror jag att han är och efter att Jonas lyft upp honom så ledde vi in honom i huset. Den stackars mannen blödde från handen huvudet armbågen och ena knäet. Jag är förundrad över hur han överhuvudtaget tog sig ut med tanke på att han knappast kunde gå med två levande stöd... Sen blodig Jonas i butiken...

Vi fortsatte lördagen med Pirates of the carribian, i 3D! Häftigt! Sen gick vi till Broderstugan och åt fantastigt god mat, trepepparbiff och fläskfilé, gott vin i stora glas;

Sen blev det söndag och morsdag med middag för alla "ungarna" och mor, glada Hannah gillar både sin faster och gröt! Förresten så har den allra första lilla tanden tittat fram!


I morgon kör mor och jag till Landskrona för röntgen, kanske kan vi stanna till för lunch på McDonald eller något, vad säger du om det mor?
 


von Rosenskena...

Vad säger vi om detta?
Glad som en spelman trots allt och ska bara ha skenan nattetid så lilla höftleden garanterat ska rätta till sig. Fortfarande sötast av alla och alldeles, alldeles underbar!


Assartorp

Golftävling idag med dålig uppslutning, hör ni inget mer om detta så gick det förmodligen åt h-----e.... :)


Eländet är över... Fin utsikt från banan i alla fall och vi hamnade på den övre halvan i resultatlistan vilket jag inte kan tacka Jonas för! :) Utan det åstadkom vi tillsammans!
Nu ostbicka och Baron De Ley!


En helt vanlig helg

Så har det då varit Eurovision song contest igen och denna gången tittade jag på nästan hela sändningen. En av anledningarna kan vara denna;

Jonas somnade ca 21.10, vet inte om ni ser det men han har fjärrkontrollen i ett bestämt grepp! Nils vaknade lite innan Jonas som sov gott till det var kanske fem länder kvar i röstningen... Sen var det ju läggdags på riktigt.

Jag förstår nog inte det här med musik. I mina ögon och öron är Saade ett litet proffs och det var ganska synd om "flickan" som sjöng efter honom, hon verkade hämtad direkt från flickrummet där hon har mimat framför spegeln några gånger. Och Moldavien??? No comments! Tyvärr tyckte jag inte heller om Azerbadijan som vann, tråkig, tråkig, tråkig... (Förlåt Tess)

Nu är det söndag och jag har klippt häck och dragit upp halveterhöga msakrosor, minst 50 stycken! Funderar på om jag ska göra något mer idag innan hockeyn men tror nog att jag struntar i det. Jonas är och spelar golf, någon som blev överraskad? ;)


Väder



Så här vackert var det utanför fönstret på jobbet för en stund sedan... ännu häftigare i verkligheten faktiskt... Det är utsikten över Pildammarna ni ser


Bonnamarknad

 Vi var många som umgicks och grillade mm på mors uteplats och det var rörigt, roligt, trevligt! Lena som hade bakat god rabarebepaj och gjort potatissallad fixade och donade. Mor hade bakat kladdkaka och vi åt och vi åt och vi åt... 
Denna donna vägrade sova, det var mycket roligare att kolla alla människor, saker och att umgås med släkten...

Sanna med sin fanclub, Elsa och Bella, som skulle rida häst och åka "kalusell" med  henne!

Hannah fick sin ballong och blev verkligen jätteglad, till en början... sen kom ilskan och frustrationen över att inte få grepp om eländet!

Dagen bjöd också på en gåstol, ett lån av små nästkusiner, och med ens så kunde Hannah "gå"! Glädjen är inte att ta fel på... :)


Jag köpte en plånbok och fina blommiga trätofflor! En bra dag!


Staffanstorp by night!

Pedalens pågar kom till byn och fyllde öltältet till bristningsgränsen! Jag hade sett fram emot denna upplevelse men fann mig ganska snart sittande och undrande över mänskligheten... Dyngraka kärringar i min ålder, barn utan hörselskydd, bebis i Hannas ålder, har folk ingen ansvarskänsla? Det spelades högt och när jag cyklade hem kändes det som om jag hade bomull i öronen. Men ändock var det intressant och trevligt en stund, knuttar som sett sitt bästföredatum, "Kärring cruisers" och "Wollsjö cruisers" och gamla raggare, alla sjöng med i Pågarnas texter. Mest imponerade killen i trettonårsålder som kunde ALLA texter, kul!


Idag inleds själva Bonnamarknaden och Hannah och jag ska köpa ballong!


Brasa

Nu när leden börjar rätta till sig kan jag rapportera om Valborg som vi tillbringade i gamla goda vänners sällskap. Ja, både gamla och nya för två av våra gamla dartkompsiar har (för några år sedan) träffat kvinnorna i sina liv så nu är jag inte ensam femininum längre, sååå skönt! God mat och gott sällskap på Marsvägen så stort TACK till framför allt Mats och Cissi men även till Danne, Åse och Calle!

Hem ljuva hem!

En snabb uppdatering bara, jag är hemma! Efter att sent i går kväll ha träffat en trevlig förtroendeingivande läkare ändrades hela planen! Doktor P trodde inte riktigt på aneurysm diagnosen och ville göra en mer avancerad röntgen innan det bestämdes någon behandling. Vid 9 tiden idag kördes jag så till röntgen med hela narkosgänget närvarande och redo. Röntgenudesökningen tog ca 30 minuter och visade inget aneurysm utan en fullt normal vidgning av ett kärl, fullkomligt ofarligt! Så summan av kardemumman blev att jag fick åka hem! Ska ta det lugnt några dagar sen rullar livet på som vanligt igen! Skönt......................

En snabb uppdatering...

Sitter nydesinficerad i min sjukhussäng och är redan uttråkad! Iklädd heta underkläder, nålen på plats och prover tagna, allt är alltså under kontroll! Än är jag inte det minsta orolig och hoppas att det fortsätter så... Ni kommer inte i kontakt med mig förrän på tisdag fm men om ni undrar hur det gått så agerar Jonas sambandscentral. Kram till er så hörs vi snart igen!

RSS 2.0