Sammanfattning

Här kommer en liten uppdatering av vad vi har hittat på senaste tiden:
 
Vi börjar med igår söndag. Jonas har, med min assistans, byggt en låda med spotlight under takskägget på baksidan och även kopplat lamporna på planket på baksidan. Jag "höstade" lite i trädgården mellan varven. När vi var nästan klara så kom bästa tjejerna på besök:
I fredags sov Hannah över, meningen var att Freya också skulle vara här men lilla stackaren drabbades av otit,öroninflammation... :( (vill bara bräscha lite)
Så här mysigt har Hannah det när hon nyduschad tittar på Trassel och käkar kinderägg:
Lördag morgon kl 5.30 börjar dagen med Hannah! Känner igen hennes sätt att leka då hon bygger rader och cirklar med leksakerna. Hannah sitter gärna i mitten av en tättslutande ring av leksaker, precis som pappa (när han var liten alltså).
Förra helgen tog vi vår husvagn (för förmodligen sista gången i år) och körde till Ullared. Där skulle vi möta Jonas kollega med fru och ha trevligt på campingen. Tyvärr så krockade kollegan på väg hem från jobbet på fredagen och fick tillbringa en sen kväll på akuten i Helsingborg. Han mår nu bra... I alla fall så campade Jonas och jag två nätter och käkade på Harry´s två kvällar, tror maken var utsvulten:
Vi hann med två rundor på GeKås också, en massa bra saker som vi inte visste att vi behövde;
Jag har varit i Skrylle och joggat några gånger. Slogs av hur fint där är och körde ut med min fina kamera en dag:
Sen avslutar jag med dagens tips, hur torka vattenflaska efter träning;
 

Mys

Tisdagen innebar en heldag med småtjejerna och en halvdag med stortjejen. Övernattning, morgonmys, McDonalds, Skrylleskogen, utefika och en massa annat hann vi med så denna farmor var helt slut på kvällen! En alldeles, alldeles underbar dag....!


Springa sprang sprungit...

Ännu en gång är jag sjukt stolt över mig och Sanna efter att vi idag sprang Jubileumsloppet mellan Hjärup och Staffanstorp, 7.72 respektingivande kilometer! Vi sprang på samma tid: 47 komma något minuter!

Efter ca halva loppet kollade Sanna konstigt på mig och frågade överraskat hur jag såg ut... Tydligen hade jag olika färg på mina två ansiktshalvor. Vi knatade på och väl i mål förevigades det hela och ni ska få se... Några tips på vad det kan vara för fel på detta svettiga och skrynkliga nylle? Pia och Sanna får avvakta med sina "gissningar" eftersom ni nästan vet.


Bebis

Är det någon dom missat så kan jag berätta att de två minsta tjejerna på fotot ska bli storasystrar... Den stora blir då faster x3.
En liten lillebror kommer i januari, jättekul! Det hade varit precis lika roligt med en lillasyster så klart!


Kalas

Igår firade vi Sannas och Linus 25-årsdagar och deras flytt. Tack ni båda för en trevlig kväll med mycket god mat!


RSS 2.0