Vi tjejer!

Tjejdag på Skånes djurpark! Ingen semester precis men så himla kul vi har haft idag, Sanna, hannah, Freya och jag!


Finfint!

Tycker att jag lyckades tiktigt bra med min blomsterkombination denna gång...
I bakgrunden skymtas vårt hörliga trädäck.


Camping igen!

Vi tog ett spontant beslut och körde till Jägersbo camping i fredags kväll. Man kan ju säga att vi hade tur med vädret, hela helgen! Gott vin och pizza på kvällen, en god natts sömn i husvagnen och sen golf på Bosjökloster på lördagen. Solen sken och jag spelade bra golf. När vi kom tillbaka till campingen hade vi fått gäster och alla var så glada! Lena och Per slog upp sitt tält¨på "vår tomt" och sov över.
Lena matade änder som den sanna djurvän hon är...:
Lördagkvällen blev lite väl dramatisk när en massa räddningsfordon tutande och blinkande körde in på campingen. Det visade sig att några badande upptäckt en livlös man ute i Ringsjön. Stort räddningspådrag men hjärt- lungräddning och många nyfikna, så även vi.
Tyvärr klarade han inte sig. Något konstig känsla när allt var precis som vanligt på campingen efter att alla räddningsfordon lämnat. De flesta var nog glada att det inte var någon av deras närstående. Tror att det var mer än vi som pratade om hur snabbt det kan vända. så jag säger bara: Fånga dagen! Livet är för kort för att klydda... Summan av kardemumman så hade vi en bra helg i alla fall, strålande sol, god mat. gott vin och trevligt sällskap. Fler sådana helger tack!

Marknad

Ingen sommar utan Sjöbo marknad! Träffade två tokiga töser, helt mysigt! Love!
Sen bar det av till Jägersbo camping, också mysigt! Kolla skymningen!


Börjar på P och slutar på ippi...

Kan ni gissa var dessa små solstrålar har varit på semester? Underbara busiga glada tjejer!


Premiärtur!

Vi tog vårt nya "hus" och drog till Halmstad idag. Efter att ha checkat in på Vilshärads camping körde vi till Ringnäs golfklubb och spelade i strålande väder med fantastisk utsikt över havet och över Tylösand!
Nu sitter vi utanför husvagnen med ett glas vin och ska samla krafter innan det är dags att duscha. Sen pizza eller korvgrillning, vi får se men vad det blir. Tro det eller ej, men detta känns lite lyxigt! ;)


Shopoholic...?

Förra hösten ville Jonas köpa något stort och dyrt, exempelvis en grävmaskin... Helt logiskt för vi skulle göra om trädgården. Det blev ingen grävmaskin tackochlov! Det blir nog inget boende i Spanien heller för det har ju så många andra...
Men nu har Jonas shoppat något jättekul;

https://cdn1.cdnme.se/2311317/7-3/pic_51dc4e41e087c336f37f54e6.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2311317/7-3/pic_51dc4e42ddf2b37059c9100e.jpg" class="image">


Underbara sommar!

Denna helg kunde fått vara hur länge som helst! Vilket underbart väder!
Någon som känner igen något från vår uteplats kanske? Tror att mor uppskattar att hennes saker kommer till användning... 😘


Liten har blivit stor!

Igår var Sanna och jag på bakluckeloppis i Lund. Fint arrangerat, bra lopppisväder och sådär med försäljningen... Några foton därifrån blir det inte för jag råkade filma i stället för att fotografera, gamelögonen hade inga glasögon! ;)

Idag har min lilla planta vuxit upp och producerat sin första blomma, en perfekt skapelse!

Nu ut i solen och jobba, ha en skön söndag!


Torsdag

En helt vanlig torsdagskväll på golfbanan... Sverige och Skåne är helt fantastiskt vackert!


Sommarkänslor?

När jag på väg till jobbet en solig mirgon passerade Vårfruskolans gård blev jag sjukt sugen på att hoppa hage! Är det ok när man är nästan femti...?


RSS 2.0