Vi har shoppat!

Storasyster i shoppingtagen, trehjulig, cykelhjälm och kattungebok. Hon stannar och tittar noga på alla hon möter och när de tittar tillbaka får det ett stort leende och eventuellt en liten vink!
Att sen vissa viktiga delar fattades till cykeln är en helt annan historia...
Vi avslutade med en tjejfika på Espressohouse innan hemfärd, Hannah, Freya, Sandra och jag.

Lillasyster sov gott större delan av shoppingturen, i alla fall när hon var torr och mätt :)
Mamma har gott om mat verkar det som för Freya börjar bli lite gulligt rultig...

När vi kommit hem till Hannah, ja när jag bytt första cykeln, så fick pappa montera cykel, koncentration på hög nivå!

Och sen när jag kom hem hade Jonas hämtat min fina fina symaskin! Idag spelar Jonas golf och jag har laddat för att sy upp mina nya gardiner till sovrummet. Tusan vilken besvikelse när jag upptäckte att de två längderna hade olika nyanser! Tillbaka till butiken för byte men de hade inte fler så det blev till att lämna tillbaka gardinerna! Antiklimax! Jag måste leta upp något jag kan sy...

En bra fredag alltså! Jag hade så klart semester, annars hade jag inte hunnit med... Jag glömde, fredagen avslutades med god mat och gott vin, tack kära Jonas! ;)


?

Men vad f_n, halsade en halv gogg (vodka & cola zero) i tron att det var endast cola! Också en form av spritmissbruk för jag tycker inte om skiten!!

Tack för den Jonas!


Bäst i världen!

Älskade små flickor...



En 16 månader och en fyra veckor, inga övriga kommentarer krävs... :)


Våren är här!

I strålande sol på sjukhusområdet fick jag klart för mig vilka som får parkera på handikappsplatser;

Givetvis de som kör elrulla!

Vårt sovrum blev så här fint;


Nytt överkast, pynt och lull-lull ska in sen är det klart! Att ha både säng och sovrum känns lyxigt...

Jag har fått lite klagomål och får rätta till det hela så här kommer kort info; Jag sa upp mig på mitt jobb för att 16/5 börja jobba i Staffanstorps kommun med vårdutveckling. Det är ett vikariat till början av nästa år och får man inte tjänstledigt så är det bara att fatta ett beslut och det ska bli superspännande! Våren 2013 lär jag stå till arbetsmarknadens förfogande så tips mottages tacksamt!


Gullungar!

Systrana systrar redo för äventyr i sin jättefina syskonvagn. Hannah är jättetrött men det syns kanske? Lillasyster har fortfarande en jättefin gyllene färg och är sååå vacker! 

Jonas och jag ska försöka komma överrens om tapeter till sovrummet och förhoppningsvis bli nästan klara i sovrummet. Sängen kommer kanske i morgon...


Med förhoppning...

...att bli uttagen har jag anmält mig till att bli resereporter för en vecka!! Spännande , roligt och intressant hade det varit!

Kroatien har jag aldrig varit i
Cypern var det väldigt länge sedan...
Spanien perfekt för golfaren!
Kreta? en konstig resa vill jag lova! Ha, ha...

Det ingår i förösket att få bli resereporter att infoga följande länk i sin blogg;

Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter på <a href="http://www.solresor.se/resa-till/Cypern/" orgurl="http://www.solresor.se/resa-till/Cypern/" title="Resor till Cypern" target="_new">Cypern</a>, <a href="http://www.solresor.se/resa-till/grekland/kreta/" orgurl="http://www.solresor.se/resa-till/grekland/kreta/" title="Resor till Kreta" target="_new">Kreta</a>, <a href="http://www.solresor.se/resa-till/Spanien/" orgurl="http://www.solresor.se/resa-till/Spanien/" title="Resor till Spanien" target="_new">Spanien</a> eller i <a href="http://www.solresor.se/resa-till/Kroatien/" orgurl="http://www.solresor.se/resa-till/Kroatien/" title="Resor till Kroatien" target="_new">Kroatien</a> under en vecka. <a href="http://www.solresor.se/resereporter" orgurl="http://www.solresor.se/resereporter" title="Vill du agera resereporter för en vecka?">Vill du också ansöka så gör du det här.</a>


Vad f-n hände?

För två veckor sedan köpte vi nya sängar, typ Continental, och de kommer om en - två veckor. Jonas kom på den fantastiska idén att vi ska tapetsera om fondväggen och eventuellt måla om de andra väggarna innan sängarna kommer. Bra idé kan tyckas, om man inte känner Jonas vill säga...
Nu ser vårt sovrum ut såhär;

Därav rubriken, vad f-n hände?!?!?

Innertak och inneväggar är borta, ett släp utanför fönstret fullt av skit, dammigt och djävligt i hela huset... Livet har ju varit lugnt i sex hela dagar nu, sen jag sa upp mig, så det var väl hög tid att dra igång något!
Grannen kikade in genom fönstret och nynnade på "Var ska vi sova inatt?" Som om det skulle vara något probelm! Jag har längtat  hela dagen efter att få gå och lägga mig!

Igår firade vi Sandras födelsedag tillsammans med Sanna och F och F och S. Vi kollade melodifestivalen och fick glädjen att umgås med dessa två fantastiska flickor, och givetvis med lilla S:

Tack för trevligt sällskap och god mat!


Sötnosar!

Lillasyster är så söt, så söt!


Storasyster är så sjuk, så sjuk! Och söt!


Och by the way, jag sa upp mig på jobbet igår... min buse!


Tack!

Ett stort tack för alla fina blommor mor fick! Hannah följde med Sanna och mig till kyrkan för att titta på alla uppsättningarna och vi var alla tre lika imponerade.

Ett stort tack till alla för ert deltagande, ingen nämnd och ingen glömd...


RSS 2.0