Motstridig känslor...

Jag är så glad för att lilla Freya nu har kommit till oss. Hon var lite tveksam till en början men efter lite tvång så kom hon till oss igår, tisdag, eftermiddag. Varmt välkommen du lilla underbara! Så här vacker är hon;




I vår väntan på lillasyster så ägnade happy Hannah och jag oss bland annat åt att gunga... Det är en ynnest att få umgås med denna lyckliga, skrattande lilla buse!
 

Jag är också väldigt ledsen och nu när jag skriver detta är det mindre än tre timmar tills begravningen för mor börjar och mina tårar kan inte sluta rinna...


Gudstjänst

Idag var vi i Brågarps kyrka där det hölls Tacksägelsegudstjänst och i vår bänk var det strålande sol, svettigt värre. Sötaste Hannah som var med var på ett strålande humör! När prästen stod högt upp i predikstoeln och mässade; "Jag tvivlar inte på djävulens existans" så la Hanna upp världens hjärtligaste skratt! Jag vet inte om prällen uppskattade det men resten av församligten skrattade gott. Själv hade jag problem att behärska migmen fick skärpa mig eftersom min "gamla" lågstadiefröken satt precis famför...!

Allra bästa Hannah, jag tog inga foton i kyrkan men bjuder på ett där hon precis har fått sin första dockvagn, jag vet Ewa, sååå stereotypt, rosa och allt! Ingen "henom" här inte!

Ett populärt knoppussel fick hon av faster Sanna;


Ullared in my heart...

Efter en av de värsta veckorna i mitt liv så blev det den måndagen Sanna och jag hade planerat att köra till Ullared. Jag var ju lite tveksam efter allt som hänt men tusan vad skönt det var att komma iväg! Inte blev det tråkigare av att ha den verkliga Ullaredsspecialisten vid min sida, detta trots att det nog är tio år sedan hon var där, då på bussresa med mormor och PRO i Staffanstorp...
Det finns inga frågor om Ullared som Sanna inte har svar på så stort tack till hennes kollegor som informerat! Allt från att fota kundvagnsnumret till att tydligt markera kundvagnen utanför restaurangen.

Vintervy mellan Falkenberg och Ullared


Proffset laddar med dubbla kundvagnar


Ca sex timmar senare och åtskilliga kronor fattigare... (vi har varit i bilen och lastat av så klart)


Och ni som undrar om det är på riktigt, Comicland finns visst!


Här hemma åter till verkligheten och allt som måste tas itu med... I morgon skulle mor ha fyllt 77 år och eftersom det arrangeras ljuskväll i Balders Hage kommer vi att gå dit och tända ljus.
Det är Scoutkåren och Nattvandaran som arrangerar detta i samband med Internationella Brottsofferdagen men vi kommer att tända våra ljus för mor i alla fall!

http://staffanstorp.se/2012/02/19/ljuskvall-i-balders-hage/


 


Helvetesvecka...

Efter att ha tillbringat flera dygn på sjukhuset är jag totalt utmattad och nu känner jag att jag kör på i 180 knyck dagtid och i princip är medvetslös nattetid. I fredags kom jag hem vid 16 och kröp ner under täcket men precis när huvudet landat på kudden så ringde det på dörren. Endast iklädd trosor och linne öppnade jag i tron att det var någon väl bekant men blev så överraskad när det var ett blomsterbud!

Tack kära kollegor, ni kan tro att det värmde!


Veckan som gick

Det har varit en annorlunda vecka med många sjukhusbesök hos mor...
Fredagen avslutades med god middag på MI&NI som finns i gamla stationsbygnaden i Staffanstorp.
 
I går, lördag, var vi inbjudna på middag hos grannarna och fick jättegod tacopaj! Att storebror gillar Jonas är ingen nyhet men att lillebror som vi inte sett sedan tidigt i höstas också söker sig till J var ju lite otippat... Lillebror som är 15 månader gick direkt fram till J och började kråma sig och göra sig till. Det tog inte lång tid förrän lillebror vill sitta hos Jonas, här är bildbevis;

Idag blir det väl en latesöndag för att samla kraft inför ännu en arbetsvecka...


RSS 2.0