Västkust

I morse körde vi tvärs över Florida och hamnade på västkusten, så fantastiskt vackra stränder! Vi började med brunch på en för mig typisk amerikans taverna i Naples:
Vi fortsatte ut till stranden och vilken strand! alldeles magiskt och nästan inga människor. Dock väldigt varmt, gassande sol och inte en indpust så vi brända nordbor kunde inte tillbringa någon längre tid där utan nöjde os med att strosa lite och käna på vattnet. 
Sen körde vi vidare norrut och kom till Cape Coral där vi hamnade i ett naturreservat. Stranden lika fantastisk men själva staden imponerade inte. 
Färden fortsatte nu söderut igen och vi kom till paradisstranden med sand så finkornig att den kändes som mjöl! Vi förstod att vi hamnat på ungdomarnas partställe men vi anlände så sent att det var mellan första och anda festpasset...
😏 Vi tog en vätskepaus på stranden, promenerade runt bland färggranna trähus, gick ut på en lång brygga där vi såg ett helt gäng rockor endast ca 20 meter från stranden, skitfräckt och vi argumenterar fortfarande om hu stora de egentligen var...  
Trots allt vågade vi oss på ett bad innan vi styrde tillbaka till vårt blåsiga Miami Beach... Nu är kl 00.29 och kudden kallar! 

Kommentarer
Postat av: Lena

Så härligt det ser ut, havet ser inbjudande ut, är det varmt? Badade ni?

Svar: Ja vattnet är alldeles lagom varmt för att jag ska tycka det är skönt och vi badade trots rockorna... 😱
Åsa

2014-05-21 @ 13:20:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0