Mandag

Idag är det måndag och vi tar en paus från golfen för att i stället åka till Ochio Rios (=åtta floder), en liten stad ca 30 minuter härifrån för lite shopping. Inte fanns där åtta floder inte och vår chaufför sa att de nog räknat lite fel...
80% av Jamaica består av berg och en stor del av lokalbefolkningen bor i bergen. Jamaica är indelat i 14 "län" och här börjar barnen i skolan när de är 2+, är du redo att skicka Hannah till skolan om två år André? Eleverna har skoluniformer och färgen på flickornas uniform visar vilken skola de går på. Pojkarnas uniform är alltid kakifärgad och för dem är det färgen på slipsen som visar vilken skola. Skoldagen är indelad i två skift, antingen går de 7.30-12 eller 13-12.30. Varannan termin tidigt pass och varannan sent pass.

Här på Breeze är vi instängda i en skyddad miljö, inga försäljare är tillåtna på vår strand, inte en hund eller katt i sikte, vi skrivs in när vi åker till golfbanan (två minuter med golfbil) och kryssas av när vi kommer tillbaka. Är de rädda att vi kidnappas på vägen eller? Inom hotellområdet finns en stor bufférestaurang där vi även äter vår frukost. Här finns ett Reggae café där det serveras enklare mat större delen av dygnet, här är en grillrestaurang, en japansk och en italiensk så vi svälter inte precis.. Här finns också tre barer inom en minuts avstånd, så dagens I-landsproblem? Vilken bar ska vi gå till nu?

Kram till er alla så hörs vi förmodligen i morgon! Nu 15.50 här och 21.50 hos er...


Reggaeman!                            Jonas shoppar Cubanskt...   


Kommentarer
Postat av: Andy

Tjena Grannar.

Ser stört skönt ut ju. Hoppas ni har de skit bra.Skit e rätta ordet för vädret här hemma.Snart dax för BB o förhoppningsvis blir de bebis i veckan.

Vill ni bli hämtade när ni kommer hem så bara sms:a. jag har ju nycklarna till bilen.

Mvh Fam,Svensson

2010-11-23 @ 10:58:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0