JAMAICA!

Kastrup              Heathrow            Miami                                  Miami 2                    


JAMAICA! Utsikt fran hotellrum


Vi anlande till sist till var slutdestination och aven om det kandes som om vi var pa vag ett halvt liv blev vi bara ca 7 timmar forsenade... Konstigt!

Har ar fuktigt, vanligt, soligt, molnigt, varmt och avlslappnat. Vi har idag torsdag varit ute pa var forsta Jamaicanska golfrunda med varsin caddie. Golfbanan var inte den basta vi har spelat pa men den duger om man ser till helheten, vi kunde faktiskt haft det samre!
Idag nar vi kom in fran poolen stod det en flaska chempagne pa kylningi vart rum, "Special day" stod det pa medfoljande lapp och som vi funderade! Nar vi funderade som bast ringde det fran receptionen och de undrade om allt var bra och vi fick ocksa veta att de trodde att Jonas fyller ar. Ack sa fel de har, det ar en vecka kvar och vi kommer att fa champagne en gang till, Tjohhoo! Tank Andi for att du svallrade om fodelsedagen!
I kvall stor underhallning, fortsattning foljer...

Nu 22.46 har, 04.26 hos er och fredagmorgon...

Puss lilla Hannah! 

Kommentarer
Postat av: Britt o Bengt





Ni kom lyckligt fram trots lite strul....

Hoppas ni får en riktigt skön semester.

Många kramar till er alla.

2010-11-19 @ 12:11:12
Postat av: Storasyster Lena

Härligt att ni är framme och kul för er att ni har det varmt och skönt. Här hemma är det kallt,snöblandat regn,blåst(ishavsvindar. Vanligt:)

Kram

2010-11-19 @ 13:27:47
Postat av: André & Sandra

Lilltjejen har idag börjat göra lite ljud, annat än hunger-skriken dvs, mer som "eöehe, eöehe, eöehe" plus lite annat liknande. Så jag antar att hon snart börjar prata och gå... :)

2010-11-20 @ 12:35:58
Postat av: Gunn

Nu måste jag också skriva något . Hannah var o hälsa på i fredags , har där inte hänt något hos er vihar inte fått något att titta på

2010-11-20 @ 16:03:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0